Novinky z Ramanášramu č. 1

04.08.2011 14:11

Spirituální poutníci se od sebe nijak podstatně neliší ani geografickou vzdáleností od ášramu, sociální či politickou příslušností, ani pohlavím či barvou pleti. Spojuje je zcela spolehlivě oddanost k Bohu (a) Guruovi. Stezkou Šri Ramany Mahárišiho, cestou nejzazšího sebepoznání, kráčí jeho věrní oddaní po celém světě i v samotném ášramu dnes stejně tak jako za doby jeho fyzické přítomnosti.

Vede je dál vnitřně  - a úměrně jejich vyspělosti je přivede k novému žijícímu Guruovi. Žádné náboženství jako takové k tomu všemu není zapotřebí - jen praktické prozkoumání vlastního Srdce a vejití do samotného Zdroje pocitu naší existence a také všeho ostatního života - který  je nazýván například i slovem "Bůh".

I Vy můžete prostřednictvím internetového zpravodaje sledovat, co se děje v jeho domovském ášramu v indickém Tiruvannamalai, připomenout si Ramanu a jeho nauku, číst zajímavé spirituální příběhy hledajících, podpořit je anebo se inspirovat a vydat se hned na vlastní duchovní  cestu do středu svého Srdce.

(V českém jazyce si  můžete o této vnitřní stezce a Bhagavanu Ramanovi číst například i na www.advaita.cz/, www.astro-aura.cz/filozofie-advaita/.)

 

 

Saranagathi_eNewsletter_August_2011.pdf (1,2 MB)

www.sriramanamaharshi.org/pdf/Saranagathi_eNewsletter_August_2011.pdf

 

 

Přispěl(a): jj

 

 

Astro-Aura, cesty sebepoznání © 1998-2024

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode