Afirmace pro 4. týden 2015

20.01.2015 20:48


Na rok 2015 jsou pro Vás připraveny "afirmace"

dílem podle  astrologie - sledujeme chod Venuše**,

planety lásky a souvisejících atributů

- a některé její aktuální pozitivní aspekty.



Pro spirituální Hledající je zde opět obohacení v podobě moudrosti Satguruů.



19.1. - 25.1. - 4. týden 2015

Venuše v konjunkci s Lunou a Merkurem ve Vodnáři

(středeční aspekty)



Základní atributy k výkladu znamení a aspektů:

Venuše - planeta symbolizující především lásku, ideál, krásu, svěžest, mladistvost, dobro, harmonii, umění atp., také radost, nadšení a  hojnost všeho druhu. V horoskopu mužů také ukazuje, jakou partnerku (ve smyslu především "lásku a milenku") hledají. V horoskopu ženy osobitěji prozrazuje, co jí bylo v těchto atributech dáno do vínku.

Venuše putující znamením Vodnáře - ve vší své symbolice vyniká nejen pozoruhodnou, andělskou neosobností, nadhledem a spravedlností, ale také intuicí a až dětskou čistotou. Neodmyslitenou součástí tohoto vlivu je i její nadčasovost, neotřelost a  zcela odzbrojující bezprostřednost.


Vliv spojení s dalšími planetami nyní Venuši (a tedy její obecné atributy) ještě mnohem více podporuje v jejích vodnářských vlivech, a dále speciálně co se komunikace, písemností, kratších cest, učení, umění, vysoce inspirativních nápadů a nezkostnatělé vědy, mladších osob týká. Třetí dekan znamení, ovládán také Venuší, jí nyní dává prioritu nad Merkurem (mysl, intelekt ve všech vodnářských atributech, Venuši (lásku atp.) zabarvuje méně než minulý týden).

 
Ten sice stále  "umožňuje předávat Venušina sice někdy i poněkud neobvyklá, ale o to úžasnější poselství neuvěřitelně rychle a přímo, optimisticky, nadšeně, přesně, detailně -   nejen díky nejmodernější komunikativní technice, ale také intuici, vyvstávající jako "živé" myšlenky " - což je umocněno ještě přítomností Luny (vlivy emocí, citů, ženské části stvoření obecně) - nicméně aktuální aspekty na ostatní planety toto kontrují. Z pozitivních spojení nyní totiž existuje jen nepatrně pozitivní aspektace s Uranem. Tím sice vodnářské atributy znovu získávají a stále jsou nápomocny změnám, možnost jejich prosazení je ovšem výrazně omezena. Aspekty (vlivy) vždy působí oboustranně.



Afirmace pro tento týden zní:


"Ti, kdo spolu dokážou trávit čas
i v úplném klidu a beze slov,
si mohou být zcela jisti svými city,
když v tom tichu vnímají vzájemnou lásku
den za dnem stále silněji."




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Poutníkům Ducha:


"Guru je tichý a ve všem převládá mír."



Bhagavan Šrí Ramana Maháriši




** Nejedná se o celistvou astrologickou prognózu


Astro-Aura, cesty sebepoznání © 1998-2024

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode