Afirmace pro 5. týden 2015

31.01.2015 13:21



Na rok 2015 jsou pro Vás připraveny "afirmace"

dílem podle  astrologie - sledujeme chod Venuše**,

planety lásky a souvisejících atributů

- a některé její aktuální pozitivní aspekty.



Pro spirituální Hledající je zde opět obohacení v podobě moudrosti Satguruů.



26.1. - 1.2. - 5. týden 2015

Venuše v konjunkci s Neptunem v Rybách, v trigonu na Lunu v Raku

(sobotní pozitivní aspekty)



Základní atributy k výkladu znamení a aspektů:

Venuše - planeta symbolizující především lásku, ideál, krásu, svěžest, mladistvost, dobro, harmonii, umění atp., také radost, nadšení a  hojnost všeho druhu. V horoskopu mužů také ukazuje, jakou partnerku (ve smyslu především "lásku a milenku") hledají. V horoskopu ženy osobitěji prozrazuje, co jí bylo v těchto atributech dáno do vínku.

Venuše putující znamením Ryb - je ze všech svých postavení nejvíce a nejsnadněji schopna milovat vše a bez rozdílu - má proto nejblíže ke vnímání spirituální a božské lásky. V lásce lidské však bývá často nepochopena a nedoceněna, protože jsou její bezbřehost a současně enormní citlivost a vnímavost snad až příliš snadno zaměňovány za netečenost. Nic však není pravdě vzdálenější. Ona je jen někdy na okamžik zahlcena svými neuvěřitelně jemnými a nesčetnými dojmy a vjemy natolik, že hned vždy neví, jak má danou situaci uchopit. Proto pak spontánně vyčkává na vhodnější chvíli, na hlas z nitra, který jí pomůže tento náhled vytříbit a spojit s praktičtějším a také správnějším přístupem.
Tato poloha planety lásky je plna snivé inspirace, milostných ideálů, uměleckých představ a vizí - krásu a nejněžnější cit díky své vlastní hloubce vidí v nejvnitřnějším základě dokonce i v tom, co jiní označují za jejich samotný opak. Schopnost milovat, zcela se v lásce ztratit a bezvýhradně se jí odevzdat se u ní nesetkává s žádným druhem limitů. Všechny spřízněné duše to ví.

Vliv spojení s dalšími planetami nyní Venuši (a tedy její obecné atributy) ještě mnohem více podporuje - protože se jedná o bezprostřední dotek Neptunu, který právě Rybám vládne a sám je navíc Venušinou "vyšší oktávou". Luna v Raku pak dává tomuto spojení velmi pozitivní kontext léčivé, mateřské empatie a celkové energie porozumění především tam, kde se jedná o citlivá Venušina témata.




Afirmace pro tento týden zní:


"Teprve propojením Božské a lidské lásky v nás
je možné vědomě vnímat a pochopit smysl -
- dokonalost všeho Stvoření
a jeho Jednotu se Stvořitelem."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------



Poutníkům Ducha:


"Bhakti končí zkušeností,

že existuje jen Bůh."




Bhagavan Šrí Ramana Maháriši





** Nejedná se o astrologickou prognózu


Astro-Aura, cesty sebepoznání © 1998-2024

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode