Týdenní sabiánské afirmace

29.12.2010 20:09

 

 Zde si můžete přečíst aktuální afirmaci podle sabiánského stupně vybraného z daného týdne podle chodu Slunce zodiakem, která Vás může inspirovat, povzbudit anebo přimět k zamyšlení.

Sabiánská symbolika je v podstatě typ zvěrokruhového orákula pro všech 360 stupňů, které vzniklo ze seancí astrologa a jasnovidného média. Poprvé vznikalo v roce  1925 za spolupráce astrologa Marca Jonese a paní Wheelerové, podruhé s touto jasnovidnou ženou pracoval Dane Rudhyar (přítel  Alice Bailey - astrolog velice hlubokého ducha a člověk, který před očima veřejnosti opět navrátil astrologii spirituální statut, který jako jediný jí skutečně přináleží v její pravé podstatě ).

 

AKTUÁLNÍ AFIRMACE 

 

Horoskop symbolu 

  

 

20.12. – 31.12.  52.-53. týden roku 2010      

 

9st. Kozoroha –   Anděl s harfou  

 

-         tento stupeň bude dosažen v poslední středu roku v nočních hodinách. Konjunkce s Plutem a Marsem mu přidá na síle, bohužel i s negativním dopadem kvůli některým nepřátelským vlivům mužských autorit a patriarchální tradice obecně (Mars je v kvadratuře na Saturn). Jen rychle slábnoucí sextil s Lunou pomáhá vše alespoň poněkud mírnit.

-         Luna (spěje pomalu k novu) je v okamžiku nástupu stupně již ve znamení Štíra a má tedy zvláštní sílu, která stupni naopak velmi prospívá – vyplatí se proto vzdorovat se „ženskými“ zbraněmi všemu, co jej ohrožuje.

Stupeň symbolizuje univerzalitu všeho života a vrcholné pochopení jedince, že je nedílnou součástí tohoto inteligentního celku v němž hraje svoji přesně určenou roli, a že mu nakonec ochotně podřizuje veškerou svou osobní vůli – tak, jako to od počátku věků zosobňují všichni andělé.

 

 

Afirmace pro tento týden zní:

„Ztráta egoismu znamená nelezení Nebe uvnitř nás samotných a také všude kolem nás – a dokonalé plnění Boží Vůle.“

 

 

Astro-Aura, cesty sebepoznání © 1998-2024

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode