První jarní den a zatmění Slunce

19.03.2015 17:46


Zítra na samotném konci dne nás čeká vstup do jarního období a v dopoledních hodinách i zatmění Slunce, které bude jasně pozorovatelné. Všichni, kdo mohou být v tu chvíli venku či přímo někde v přírodě, mohou zažít velmi krásný, mystický okamžik.

Zatmění Slunce nepřináší vůbec nijak snadné obecné vlivy a v kombinaci s velmi drsnými aspekty superplanet to může být obzvláště nebezpečné. Tím spíše, že se k nim přidává i silný Mars. Uran stále směřuje k novému prostřednictvím průlomů všech napětí a přetlaků - a Pluto signuje zatížené téma globální moci a vlivu.

Ale Jupiter, planeta velkého štěstí, dobra a podpory ze samotného Nebe, pomůže hledat rázné mírové a nápravné řešení. Zde navíc existují i výborné "karmické přebytky"! Zachránce je tedy v pohotovosti - a jemu Uran s Marsem naštěstí velmi pomáhají. Vyvážit složité aspekty může pomoci i čistá, tíchá spiritualita a především naprostá oddanost božskému. I tento jemný vliv lze spojit s velkými společenskými celky. Uplatní se však jen tehdy, pokud je zcela prost jakéhokoliv klamu - jinak s ním počítat nemá pražádný smysl.

Jaro tak bude pod taktovkou směsi všech těchto protikladných sil (ale ne všechny zde byly zmíněny). V onom tajemném okamžiku zvláštního přírodního úkazu zatmění Slunce lze nejen výrazněji vnímat své vlastní nitro - ale také procítit neoddělitelnou sounáležitost s celým vesmírem. Takové sjednocení automaticky pomáhá ovládnout energii disharmonie a konfliktu. Člověk je tu od toho, aby to dokázal tím, že přemůže svou nižší přirozenost.


Astro-Aura, cesty sebepoznání © 1998-2024

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode