Tip na " čaj důvěry"

24.01.2011 13:24

 

Není čaj jako čaj... k ochutnání všem, kdo mají rádi bylinky, ovoce, ale i zajímavé čaje černé a zelené a preferují zdravý a čistý životní styl, lze nabídnout mnoho produktů od firmy Biogena, která své příznivce překvapuje čím dál tím příjemněji, například svými úžasnými čaji Fantastic Tea. Najdete je všechny krásně vyvěšené na jejich pohádkovém ovocném stromě:    www.biogena.cz/multimedialni-centrum/ovocny-strom-biogena

 

 

 

Přiznám se, že jsem si jej zprvu koupila vlastně spíše proto, že mne velmi zaujal krásný design celé krabičky, která měla svou kombinací bílé, stříbrné a zlato-královské modré (borůvka-rakytník, ten mám ráda, je to takový malý zázrak dobře rostoucí i u nás) doopravdy hodně co do sebe. Ale skutečně nezůstalo jen u nepřehlédnutelnédo dojmu obalu - i samotný čaj byl příjemným překvapením a pohlazením nejen vnitřně, ale i na duši.

Můžete si jej připravit podle návodu a jistě neprohloupíte. Osobně jsem se jej však naučila někdy pít i v ještě léčivější variantě, jejíž účinky jsou srovnatelné s červeným vínem, lze ale vypozorovat pozitivním vliv nejen na zahřátí, krvetrvorbu, ale i na vylepšení činnosti močových cest a celkovou kondici i dobrou náladu. Čajík pomáhá cítit se ve svém těle a v životě na Zemi lépe, jistěji, pohodověji - příjemně uzemňuje a přitom nechává duši bezpečný prostor a sílu pro realizaci všeho s klidem a s láskou  - ovlivňuje velmi kladně především základní a osmou čakru (ale pozitivně působí prakticky na všechny) - kdo je citlivější, může si to uvědomit. Čaj má krásně hluboce červenou barvu s nádechem do fialova (ta je v něm vidět zejména první vteřiny po zalití, dokud ji působící vitamíny nepřemění; je zde krásná analogie k barvě deep red a magenta v aura-somě) - se všemi jejími pozitivními účinky.

 

RECEPT - ČAJ DůVĚRY

Na jednu 1/4l  sklenici čaje počítáme:

1/4l vody

2 hřebíčky

kousek celé skořice

kousíček badyánu

špetička soli

1/4 lžičky cukru

1 polévková lžíce brusinek

1 čajová lžička medu

plátek pomeranče na ozdobení

 

Připravíme si sklenici se sáčkem ovocného čaje biogeny Fantastic tea (borůvka-rakytník) - na dno vhodíme lžíci sušených brusinek a dáme do ní i lžičku s medem, ozdobíme plátkem z omytého pomeranče. Všechno ostatní svaříme 1-3 min. s vodou ve vhodné nádobě a poté nalijeme do připravené sklenice - po cca 8min. je čaj připravený k pití. Kdo se chce současně i povzbudit k výraznější bdělosti, může přidat i sáček obyčejného zeleného čaje, ten ale musí do 3min. ze sklenice ven. Přeji příjemný, hřejivý a léčivý zážitek!

UPOZORNĚNÍ: Čaj svařený i s uvedeným kořením je určený jen pro občasné pití, protože jeho účinky jsou silně čistící - děti do 3let, přecitlivělé osoby, nemocní s vážnými chorobami a alergici by jej takto upravený pít neměli vůbec.

 

 

přispěl(a): jj 

Astro-Aura, cesty sebepoznání © 1998-2024

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode